Tájékoztató

A tananyaghoz vendégként is, a Tudáspróbához csak regisztráció után léphetsz be.

Figyelem! Ha már tudod, hogy tudáspróbát is fogsz tenni, javasoljuk, hogy regisztrálj már a tananyag elolvasásához is! A rendszer csak azokat engedi tudáspróbát tenni, akik a tananyagot megnézték. Gyakori probléma, ezért kérjük, ellenőrizd az e-mail címed helyességét! Helytelen e-mail címre a rendszer nem tud megerősítő e-mailt küldeni, ezért nem fogsz tudni belépni!

A tananyagok fejezetekre bontva érhetők el, így saját ritmusodban mindenféle kötelezettség nélkül tudsz tanulni. Ha úgy döntesz, hogy elvégzed a Tudáspróbát is, ahhoz regisztráció szükséges, majd azt követően jelentkezz be és máris kezdheted a teszt kitöltését! A teszt elvégzéséhez 30 perc áll rendelkezésére. A kitöltést menet közben megszakíthatod és elmentheted az aktuális állapotot.

A teszten a 65 százaléknál többet teljesítők számára oklevél jár.

A tananyag egyes fejezetei részletesen kifejtik az adott témához tartozó ismereteket, mint például az anatómiai és az egészségügyi fejezetben. Aggodalomra semmi ok, a Tudáspróba tesztje nem fogja ilyen mélységekben felölelni a tananyagot, a leglényegesebb ismeretekre kérdez rá.

Jó tanulást kívánunk! Szerezz Te is Gazdijogsit!